Digital Impreso

Dezvoltarea Mediului Antreprenorial din Regiunea Sud-Vest prin acces la finanțare – DEMOFIN – SV

Adami’s Sweets
Echilibrul dulce între pasiune şi afaceri.

Peste 170 de bucăţi de turtă dulce, au plecat din laboratorul cofetăriei Adami’s Sweets către un eveniment caritabil,care şi-a propus şi a reuşit în data de 7 Decembrie a.c să stângă fonduri pentru construirea unei case de tip familiar, în Comuna Galicea , Jud. Vâlcea, casă în care 12 copii instituţionalizaţi să se simtă în sfârşit ,,Acasă’’. Este foarte frumos să dăruieşti ! Este foarte frumos să şti că poţi aduce un zâmbet pe faţa cuiva , prin ceva creat, gătit sau cumpărat de tine. Voi preda apoi ştafeta faptelor bune deocamdată şi vă doresc celor care acceptati să o preluaţi să vă aducă bucuria pe care mie mi-a adus-o! Un an nou binecuvântat vă doresc tuturor ! Suntem aici pentru dumneavoastră!
Finantata prin Programul Operaţional Capital Uman 2014- 2020 România START UP PLUS, finanţări. A cercetat piaţa şi a ales proiectul ,,Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud- Vest prin acces la finanţare- DEMOFIN – SV’, al cărui beneficiar SC Egis Romania S A, îl implementează în regiune, în parteneriat cu Fundaţia World Vision Romînia.

Date de contact:
Adresa: Str. Gib Mihaescu nr 8, Corp C26 ( In incinta complexului Simian).
Tel contact: 0721 51 53 08
https://www.facebook.com/Adamis.Sweets.by.Daniela.Achim
https://adamis-sweets.business.site

Irene’s Flower Shop
Despre frumuseţea implicarii în CSR

Irene Maria Helene Vlaicu şi-a propus în planul de afaceri pe care îl implementează deja cu succes , să se implice în viaţa socială a comunităţii din care face parte şi a reuşit. În luna Decembrie, împreună cu angajata sa de la atelierul de florărie, a donat Căminului pentru Persoane Vârsnice din Râmnicu Vâlcea , cinci aranjamente florale pentru împodobirea mesei de sărbători şi o coroniţă de brad , în speranţa că gestul va aduce pe faţa celor 72 de persoane beneficiare, un zâmbet în plus, în această perioadă.Le recomand din inimă şi celorlalţi antreprenori să incerce să aducă pe chipul acestor persoane zâmbetul. În plus, colaborarea cu personalul Centrului a fost excelentă. Ne-au primit cu drag şi au fost încântaţi de gestul nostru.Cu siguranţă voi repeta această experienţă !’’
Afacere finanţată în cadrul proiectului ,, Dezvoltarea Mediului Antreprenorial din Regiunea Sud-Vest prin acces la finanţare – DEMOFIN – SV’’. Finanţarea care i-a permis doamnei Irene Maria Helene Vlaicu să işi îndeplinească visul a venit prin proiectul co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014- 2020 Romania START- UP PLUS – Beneficiar SC Egis Romania SA, partener Fundaţia World Vision Romania, POCU82/3/7/1105541.

Date de contact:
Adresa: Str.G-ral Magheru nr 14,P, Bl S3, Sc E, Rm. Vâlcea – Jud. Vâlcea
Tel contact: 0754 559 004
http://www.facebook.com/Irenes-Flower-Shop

Lucian Print
Luna colindelor, a speranţei şi a colaborărilor cu cei mai minunaţi copii.

Copiii Casei Pinocchio,membri ai corului , au fost pentru o zi si în acest an, mesageri ai bucuriei prilejuite de Sărbătoarea Craciunului. Impresionat de poveştile lor de viaţă şi de modul în care reuşesc de fiecare dată să aducă acolo unde cantă liniştea şi speranţa în inimle ascultătorilor, Lucian Trandafirescu-reprezentantul Lucian Print SRL, a fost odată în plus, prin intermediul tricourilor personalizate donate, alături de ei. Toată lumea fotografiază , filmează şi posteză ori trimite prietenilor ceea ce îi place. Mă asigur în acest fel că numele lor va fi reţinut. Cred în ei şi cred în puterea exemplului pe care il oferă. Am mai spus şi cu alte ocazii şi o repet: promovarea si seriozitatea reprezintă cea mai mare parte a succesului. Tocmai de aceea am şi ales acest tip de afacere şi sunt sigur de succesul ei!
Un Interesat să işi înfiinţeze propria afacere în domeniul cadourilor personalizate, Lucian a exploatat oportunitatea oferită de Programul Operaţional Capital Uman 2014- 2020 România START UP PLUS. A cercetat piaţa şi a ales proiectul ,,Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud- Vest prin acces la finanţare- DEMOFIN – SV’, al cărui beneficiar SC Egis Romania SA îl implementează în regiunea Sud-Vest Oltenia în parteneriat cu Fundaţia World Vision Romînia. Crăciun şi un An Nou cu sănătate şi împliniri tuturor! Iar dacă vreţi să fiţi reţinuţi pentru cadourile pe care le oferiţi în această perioadă, adresa este:

Date de contact:
Adresa: Râmnicu Vâlcea, Str. Calea lui Traian nr 77, bl S26, parter
Tel contact: 0762 28 52 84, Fix : 0350 415 135
https://www.facebook.com/Lucian-Print-111195373571972
www.lucianprint.ro

MomFit Clinic
Pentru mămici de nota 10

Antreprenorul, Andreea Stanca ne povesteşte: ,, Ideea implementării şi dezvoltării MomFit CLINIC a venit din pasiunea către frumos, din dorinţa de a schimba mentalitatea cu privire la imaginea personală, de a creşte stima de sine şi de a reda încrederea tuturor femeilor, în special mamicilor, care după o perioadă copleşitoare în care s-au confruntat cu diverse stări interioare în urma unei sarcini şi a naşterii,doresc să işi redefinească silueta, printr-o serie de tratamente corporale cu efect de remodelare. ’ Sloganul nostru "Be slim be fit" by MomFit Clinic întăreşte ideea afacerii în sine şi invită toate femeile la răsfăţ şi tratament.
Aparatul “Sculptor”, un aparat revoluţionar care, îmbină trei dintre cele mai eficace terapii din lume: HimFu - slăbire localizată ; Crio-Radiofrecvenţa - o terapie patentată, ce combină criolipoliza şi radiofrecvenţa tripolară; DermoHealth - masaj transdermic anticeluitic,care tratează celulita până la gradul IV, "No Celulite", care reprezintă o altă terapie foarte eficientă pentru slăbirea în kilograme, deoarece poate arde până la 750 de calorii, Sauna uscată cu infraroşii de tipul terapiei folosite la tunelul cu infraroşii, care este mai bună decât sauna clasică.
Afacere finanţată în cadrul,, Programului Operaţional Capital Uman 2014- 2020 România START UP PLUS al proiectului ,,Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud- Vest prin acces la finanţare- DEMOFIN – SV’’, al cărui beneficiar SC Egis Romania SA îl implementează în regiunea Sud-Vest Oltenia în parteneriat cu Fundaţia World Vision Romînia

Date de contact:
Adresa: Râmnicu Vâlcea, strada Avram Iancu, nr,18
Tel contact: 0748 94 30 08
https://www.facebook.com/momfit.clinic.4u