Autoritatiile publice care intentioneaza sa demareze o achizitie publica a anumitor bunuri sau servicii prin mijloace electronice, sunt obligate sa le realizeze prin intermediul platformei SEAP.
Site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) este: www.e-licitatie.ro.

Fiecare produs/serviciu comercializat de catre www.balo.ro este disponibil pentru achizitie publica si prin platforma SEAP:

Grafica: Logo, Flyer / Pliant, Afis / Poster, Banner, Carti de Vizita, Invitatii, Catalog Prezentare, Brosura, Ambalaje, etc.
Website: Alege un site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie.
Mentenanta/Consultanta/Service si Suport: pentru calculatoare, laptop, imprimante, servere si retele informatice.

Servici foto video: pentru orice eveniment, realizare/editare materiale foto video full HD

Institutiile care vor demara procesul de achizitie publica de la www.balo.ro prin platforma SEAP vor beneficia de conditii speciale.

Pentru a demara procesul de achizitie, va rugam sa urmariti pasii urmatori:

1. Plasati o comanda pe site-ul nostru, parcurgand toate etapele de achizitie, iar în comentariu precizati ca doriti procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar ca sa aveti produsele rezervate, respectiv sa cunoastem modelul, configuratia si cantitatile exacte pe care doriti sa le achizitionati.

2.Dupa primirea comenzii pe site, va vom contacta telefonic pentru confirmare. Dupa verificarea si confirmarea telefonica, vom pune la dispozitie produsele si pe platforma SEAP, daca nu au fost încarcate pâna în momentul de fata. Momentan nu exista o modalitate automatizata prin care miile de produse comercializate de BALO IT – printre care foarte multe sunt configurabile – sa fie încarcate automat pe platforma SEAP.

Îndata ce produsele devin disponibile pe SEAP, veti fi anuntati si veti putea începe procedura de achizitie publica electronica.