Decoline Conf SRL – din grijă pentru bebeluşi şi copiii mici

 

Grija pentru siguranţa şi confortul copiilor a fost dintotdeauna şi va rămâne prioritatea celor care le sunt alături micutilor, chiar dinainte de a se naşte. Atenţia la calitatea materiei prime a crescut din ce în ce mai mult în ultimii ani şi în România, mulţumită accesului la informaţie al părinţilor. Au mai crescut de asemenea confortul şi atenţia la detalii. Piaţa articolelor pentru copii a lăsat loc personalizării hainelor şi a accesoriilor cu care bebeluşii intră în contact, broderiilor şi articolelor vestimentare identice tip ,,mama- fiica’’.

Decoline Conf  SRL a apărut în Râmnicu Vâlcea în anul 2019 şi a fost finanţată prin proiectul ,,Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud- Vest prin acces la finanţare- DEMOFIN – SV’’, al carui beneficiar SC Egis Romania S A, a anuntat ca îl implementeaza in regiune, in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania. Planul de afaceri a primit finanţare mulţumită caracterului inovativ al produselor realizate:lenjerie multifuncţională pentru patuţul nou născuţilor,figurine si jucării textile potrivite atât în timpul orelor de joacă cât şi în timpul somnului, al produselor de decor brodate şi nu în ultimul rând pentru caracterul puternic inovativ şi implicarea în CSR.

Încă de la început, administratorii Decoline Conf şi-au dorit ca produsele lor să ajungă înainte de a intra în magazinele de specialitate, la copiii cu cele mai mari nevoi, la copiii bolnavi care se agaţă de viaţă prin intermediul oricăror obiecte aflate lângă ei şi la părinţii care luptă cot la cot cu copiii lor pentru a câştiga împreună cea mai importantă luptă.

Decoline Conf este dincolo de o firmă care produce textile brodate potrivite copiilor de la o ani, o  invitaţie la frumos, la speranţă, la calitate şi la natural.

În acest moment, produsele le găsiţi de vânzare mai ales on line pe site-uri de specialitate şi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Decolinedecor/

Adresa firmei este: decolineconf@gmail.com

Număr telefon contact: 0748 487 077