Amenajările interioare au acum un nume:

MANOR  DESIGN SRL

         Fie că vă doriţi o casă renovată  sau doar o reamenajare a biroului, pentru o garanţie a calităţii asigurată, în Vâlcea  aveţi acum  un nume de referinţă: MANOR DESIG SRL

După o experienţă profesională de 25 de ani, din care 18 ani în ţară, urmaţi de 7 ani în munca de inaltă calitate din domeniul  amenajarilor şi al renovării în Germania  şi Italia, Ion Orăcel a decis că este pregătit să avanseze şi a hotărât să se întoarcă acasă la familie.  În scurt timp a aflat de la prieteni despre  fondurile europene pe care România le are la dispoziţie pentru încurajarea antreprenoriatului şi a început prospectarea pietei. A ales parteneriatul propus de Egis Romania SA şi Fundatia World Vision Romania , mulţumită recomandărilor în implementare pe care cei doi parteneri le au .

După înscriere în proiectul ,,Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud-Vest prin acces la finanțare – DEMOFIN -SV’- Proiect Cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 Romania START UP PLUS şi absolvirea cursurilor de competenţe antreprenoriale, după aprobarea planului de afaceri propus spre finanţare, antreprenorul  a deschis o nouă afacere în domeniu. Primul angajat a fost unul dintre colegii cu care lucrase şi în străinatate şi a început să se promoveze în piaţă. Despre începuturi, visuri şi rezultate, Ion Orăcel povesteşte:

,, Contractele nu au întârziat să apară imediat după prima lucrare deoarece calitatea finisajelor în domeniul amenajărilor interioare a făcut şi va face întotdeauna diferenţa. O afacere profitabilă reprezintă, pe lângă un succes profesional, o sursă de venit sigură, care nu se referă doar la acoperirea cheltuielior obligatorii ci și la un profit progresiv. Cea mai mare satisfacție a muncii prestate de mine este satisfacția clienților mei.

Mulțumirea clienților reprezintă validarea faptului că serviciile prestate sunt apreciate și motivația de a continua. Invăţăm în fiecare zi şi nu m-aș vedea niciodată făcând altceva, deoarece munca prestată îmi oferă încredere, satisfacție și remunerație pe măsură’’.

Deşi acum perioda este una grea pentru toţi antreprenorii, după această perioadă, Manor Design SRL vă aşteaptă să îi treceţi pragul şi să-I contractaţi pentu toate lucrările pe care le doriţi trainice şi de calitate superioară!

Adresa este:

Adresa de contact este: Str. Zorilor nr. 2, bl P6, sc. B

Nr. Telefon: 0740522286

https://www.facebook.com/manor.design25