“EȘTI UN ÎNVINGĂTOR DE FIECARE DATĂ CÎND NU RENUNȚI!”

 

Sunt printre noi oameni înzestrați cu un talent și cu o forță interioară deosebită, care valorificate pe drumul anevoios al antreprenoriatului, pot da naștere unor afaceri de talie națională… și de ce să ne oprim aici?

Antreprenoarea, Cătălina Filipescu, a ales să folosească avantajul experienței dobândite anterior în vânzări înființând un atelier de mobilă. Și-a propus să creeze un model de business care să reprezinte un punct de reper în afaceri pentru cei care au aceleași valori de etică. Așa a pornit transformarea unei dorințe într-o frumoasă poveste de succes. Nu a fost ușor, sunt încă multe alte obiective de dezvoltare în plan dar poate spune că lucrurile au prins contur, clienții sunt mulțumiți prin satisfacția pe care le-o oferă calitatea serviciilor și produselor personalizate.

SC FLP FURNITURE WORLD SRL a fost înființată în anul 2019, in urma obținerii unei finanțări nerambursabile prin proiectul ,,Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud- Vest prin acces la finanțare- DEMOFIN – SV”,  al cărui beneficiar, SC Egis Romania S.A., îl implementează în regiune. Finanțarea a fost folosită pentru dotarea atelierului cu echipamente de ultimă generație, ceea ce a reprezentat un real suport in desfășurarea zilnica a activității  și în reducerea timpului de executare a comenzilor.

Privind mobilierul creat de SC FLP FURNITURE WORLD SRL realizezi faptul ca antreprenoarea Catalina Filipescu a folosit toate atuurile necesare pentru lansa pe piață produse de calitate și cu un design unic.

Mai multe detalii despre afacere pot fi obținute la adresa: Strada Teilor Nr 117 A , Craiova, Județul Dolj, sau pe pagina de Facebook a  firmei https://www.facebook.com/flpfurniture/.