WITHOUT SPOTS

 SPĂLAREA ŞI CURĂŢAREA USCATĂ A ARTICOLELOR TEXTILE ŞI A PRODUSELOR DIN BLANĂ

 

Spălătoria ecologică a firmei Without Spots SRL a fost înfiinţată în oraşul Băbeni din Judeţul Vâlcea ca urmare a semnării contactului de finanţare încheiat cu Egis Romania S.A, în cadrul proiectului ,,Dezvoltarea Mediului Antreprenorial din regiunea Sud-Vest prin acces la finanţare – DEMOFIN Sud-Vest’’.

Administratorul, Bengin Alexandru- Robert, a deschis această afacere după ce şi-a dat seama de potenţialul ei şi al zonei dar şi bazându-se pe experienţa dobândită în timpul facultăţii, când a fost angajatul unei spălătorii din Bucureşti.

,,Am ales un oraş încă neexploatat pentru acest serviciu, oraş care are potenţial şi îmi lasă loc să mă dezvolt. Înainte de începerea stării de urgenţă aveam deja trei contracte importante: două cu hoteluri şi unul cu un coafor, contracte care se vor relua odată cu reînceperea activităţii partenerilor. Până atunci, spalatoria a rămas deschisă pentru persoane fizice şi pentru persoanele juridice din zonă care încă nu şi-au întrerupt activitatea. În funcţie de contractele încheiate, ridicarea şi livrarea produselor curăţate, se face de către noi. Este eficient mai ales pentru HORECA şi avantajos şi pentru noi deoarece suntem tot timpul în contact cu clienţii noştrii. Suntem la început şi acordăm o deosebită importanţă feedback-ului, ştiind că el ne poate ajuta să ne dezvoltăm sau ne poate închide dacă nu luăm la timp măsuri de îmbunătăţire a calitaţii.

Cei doi angajaţi domiciliază în zonele limitrofe oraşului Băbeni, sunt persoane cu experienţă în domeniu şi mai mult decât atât sunt persoane care au capacitatea de a înţelege dezvoltarea acestei afaceri în funcţie de piaţă, de cerere. De exemplu, în această perioadă, pentru fidelizarea clienţilor, întrucât cererea pe piaţă există şi noi nu am avut asemenea activitate prevazută în documente, dar avem capacitatea de a o realiza, am spălat covoare şi mochete gratuit clienţilor nostri. Afacerea nu este una cu un profit imediat datorită echipamentelor costisitoare care au fost achiziţionate, dar suntem siguri că este una de succes.

Vă aşteptăm!

Adresa spalatoriei este:

Str. Dragoş Vrânceanu nr. 146

Oraş Băbeni, Jud. Vâlcea

Tel: 0749 492 118